Taipuisa laryngoskopia

Kertakäyttöisyys tarjoaa käyttömukavuutta ja tehokkuutta

Taipuisa laryngoskopia

Taipuisa laryngoskopia on yleinen toimenpide, jonka otolaryngologit suorittavat nenän, faryngeaalisen ja kurkunpään tautien arvioimisessa olennaisena osana modernia ENT-praktiikkaa1.

Ambu® aScope 4 RhinoLaryngo Slim

Ihanteellinen valinta taipuisaan laryngoskopiaan

Aina kaikkialla käyttövalmis kertakäyttöinen aScope 4 RhinoLaryngo auttaa parantamaan tuottavuutta polikliinisissä ja sairaalapotilaiden konsultaatioissa.

Poliklinikka

aScope 4 RhinoLaryngo ja aView 2 Advance HD -näyttöyksikkö voivat parantaa poliklinikan tuottavuutta.

Etuna kertakäyttöisyyden tehokkuus ja laadukas kuvantaminen


Ei uudelleenkäsittelyn tai korjauksen tarvetta
Kertakäyttöistä Ambu-endoskooppia ei tarvitse uudelleenkäsitellä tai korjata. Helppoa: käytä ja hävitä. Ei enää viiveitä puhdasta tähystintä odotettaessa.

Helposti siirrettävä kuvantamisdokumentaatio
Ratkaisun avulla on helppo tallentaa kuvaa ja videota ja siirtää tallenteet sähköiseen terveystietojen arkistoon.

Sairaalapotilaiden konsultaatiot

Konsultaatiokutsun tullessa aika on aina olennainen asia. On tärkeää, että saatavilla on puhdas rinolaryngoskooppi, joka on nopea ja helppo ottaa käyttöön.

Ambu aScope -skooppi on aina saatavilla

Kevyt ja siirrettävä aScope 4 RhinoLaryngo -skoopin ja aView 2 Advance -näyttöyksikön yhdistelmä on aina valmis mukaan otettavaksi, kun konsultaatiokutsu tulee. Ei enää viiveitä puhdasta tähystintä odotettaessa.

Siirrettävä ja helposti käyttöön otettava siellä, missä sinua tarvitaan

Selkeä ja tarkka kuva, helppo käsiteltävyys

aScope 4 RhinoLaryngo Slim -endoskooppi on loistava valinta taipuisaan laryngoskopiaan. Se tuottaa selkeää ja tarkkaa kuvaa korkean resoluution aView 2 Advance -näyttöyksikköön.

Endoskoopin ulkomitta on vain 3,0 mm, mikä helpottaa potilaan oloa toimenpiteen aikana, ja tarkka kärjen liike sekä taipuisuus takaavat helpon käsiteltävyyden ylähengitysteissä.

Tutkimus Ylivoimainen käyttöönotossa, kätevämpi käytössä, kustannuksia pienentävä

Kertakäyttöinen rinolaryngoskooppi tarjoaa vaihtoehdon uudelleenkäytettäville järjestelmille. Tutkimuksessa (Walczak et al., 20201) aScope 4 RhinoLaryngo Slim arvioitiin kokonaisuudessaan paremmaksi kuin uudelleenkäytettävät rinolaryngoskoopit, ja siinä tehtiin seuraavia johtopäätöksiä kertakäyttöisestä ratkaisusta:

  • Arvioitiin ylivoimaiseksi käyttöönoton kätevyydessä verrattuna uudelleenkäytettäviin rinolaryngoskooppeihin sekä kokonaisuudessaan paremmaksi.
     
  • Arvioitiin kätevämmäksi verrattuna uudelleenkäytettäviin rinolaryngoskooppeihin suhteessa skoopin saatavuuteen, kuljettamiseen ja hävittämiseen sairaalassa.
     
  • Kustannuksia pienentävä verrattuna uudelleenkäytettäviin rinolaryngoskooppeihin sairaalapotilaiden konsultaatioissa. aScope RhinoLaryngo: Kustannuksia pienentävä vaihtoehto sairaalapotilaiden konsultaatioihin.

Siirry tutkimukseen  

Lataa tiivistelmä

Katso video

Ensihoitoyksiköiden konsultaatiot

Taipuisat laryngoskopiat ja ilmatien tutkimukset ovat yleisiä toimenpiteitä ensihoitoyksiköiden konsultaatioissa3. Heti valmis kertakäyttöinen ratkaisu on selvä etu tilanteissa, joissa kysyntää on paljon ja instrumenttien desinfiointia ei ole aikaa odottaa.

aScope 4 RhinoLaryngo on aina saatavilla

Kertakäyttöinen, heti valmis Ambu-ratkaisu on nopeasti siirrettävissä ja käyttöön otettavissa. Endoskopiakuva näkyy muutamassa sekunnissa, ja kuvien ja videon tallentaminen dokumentaatiotarkoituksiin on mahdollista.

Videokuva tukee osaamisen jakamista, koulutusta ja löydösten vahvistuttamista johtavalla lääkärillä. Kun on valmista, tuotteen voi helposti hävittää.

Keveytensä ansiosta aScope 4 RhinoLaryngo on ihanteellinen tuote ENT-kärryihin ja hätävasteen ENT-laukkuihin. Ratkaisu on heti käyttövalmis ja helposti siirrettävissä sairaalan eri osiin.

Viitteet

  1. Walczak R, Arnold M, Grewal J, Yuan X, Suryadevara A, Marzouk H. Reusable vs disposable nasopharyngolaryngoscopes: Cost analysis and resident survey. Laryngoscope Investigative Otolaryngology. 2020;1–6. https://doi.org/10.1002/lio2.500
  2. Mors M, Bohr C, Fozo M, Shermetaro C. Consultation Intervention Rates for the Otolaryngology Service: A Large Metropolitan Hospital Experience. SMRJ. 2020;4(2).
  3. Choi K. et al., 2017. JAMA Otolaryngol Head Neck Surg. 2017;143(5):472-477. doi:10.1001/jamaoto.2016.4056 Published online January 5, 2017.
keyboard_arrow_up