Kertakäyttöisten taipuisien
endoskooppien näyttöyksiköt

Laadukkaiden kuvien perusta

Ambun kertakäyttöisen taipuisan endoskoopin jalusta kääntyy Ambu® aView 2 Advance -näyttöyksikön ympäri. Kuvanlaatu on erinomainen, ja pystyt suorittamaan varmuudella erilaisia endoskopiatoimenpiteitä eri erikoisaloilla. Lisäksi toimittaja on aina sama, ja voit luottaa sen toimitusvarmuuteen. 

Ambu® aView 2 Advance 
Laadukas ja siirrettävä 12,8 tuuman full-HD-näyttöyksikkö, jonka suunnittelun lähtökohtana on mahdollistaa keskittyminen potilaaseen.

Katso tuote

aCart™ Compact
Nykyaikainen, siirrettävä työasema endoskooppisiin toimenpiteisiin erilaisissa kliinisissä ympäristöissä

 

Katso tuote

aCart™ Plus
Vankka ja kätevä työasema bronkoskopiaympäristöihin ja muihin endoskopiaympäristöihin

Katso tuote

Ambun aScope, kertakäyttöisten taipuisien endoskooppien järjestelmä

Todellinen arvonluoja eri kliinisillä alueilla

Laadukas ja siirrettävä aView 2 Advance full-HD-näyttöyksikkö yhtenäistää eri kliinisten alojen laatua, koska samaa laadukasta näyttöyksikköä voidaan käyttää kohtuullisin kustannuksin. 

aView 2 Advance -näyttöyksikkö soveltuu monenlaisiin kertakäyttöisellä endoskoopilla, esimerkiksi taipuisalla laryngoskoopilla, tehtäviin toimenpiteisiin sairaalassa.

 

Luotettava toimittaja

Ambu on kertakäyttöisten endoskooppien suurin toimittaja maailmassa. Vuonna 2009 toimme markkinoille maailman ensimmäisen kertakäyttöisen taipuisan bronkoskoopin, Ambu® aScope:n.

Nykyisin kertakäyttöisiä endoskooppejamme käytetään yli 650 000 kappaletta yli 3 800 sairaalassa*. aView 2 Advance on täysin yhteensopiva Ambun laajan kertakäyttöisten endoskooppien valikoiman kanssa, joita on pulmonologiaan, KNK-toimenpiteisiin ja urologiaan.

*Luvut ovat jaksolta huhtikuu 2019 – maaliskuu 2020

Etuna kertakäyttöisyyden tehokkuus

Kertakäyttöisten aScope-endoskooppien järjestelmä mahdollistaa uudelleen käytettäviin endoskooppeihin liittyvien kulujen karsimisen. Puhdistusta, ylläpitoa ja korjauksia ei tarvita (eikä myöskään niihin liittyviä pitkäaikaisia huoltosopimuksia). 

Sairaala voi itse asiassa säästää, koska järjestelmä parantaa työnkulkua. Aikaa ja kustannuksia säästyy koska endoskooppeja ei tarvitse puhdistaa. Voit aina luottaa kustannusten läpinäkyvyyteen.

Tulevaa ennakoiva järjestelmä pidentää käyttöikää

aView 2 Advance -näyttöyksiköt mahdollistavat päivitykset, jolloin saat uusimman kuvaustekniikan edut, kehittyneitä ominaisuuksia ja Ambun tulevien tuotejulkaisujen edut. Investoinnin käyttöikää pidentäviä korjauspalveluita on saatavilla, jos ilmenee odottamattomia ongelmia.

Lue lisää aView 2 Advancesta, joka on laadukas, siirrettävä full-HD-näyttöyksikkö kertakäyttöiseen endoskopiaan, ja jonka suunnittelun lähtökohtana on mahdollistaa keskittyminen potilaaseen..

Siirry tuotteeseen

 

keyboard_arrow_up