Toimenpiteet

Ambun kertakäyttöisiä endoskooppeja ja muita laitteita voidaan käyttää monenlaisiin ilmateihin kohdistuviin toimenpiteisiin

Intubointi

Kliinisissä tutkimuksissa on dokumentoitu edistyneiden visualisointilaitteiden käytön edut ilmatien hallinnassa. aScope 4 Broncho ja King Vision ovat ideaalinen valinta kaikentyyppisiin intubointeihin.

Lue lisää

Yhden keuhkon ventilointi

Visuaalista ohjausta suositellaan hyvänä kliinisenä käytäntönä kaksilumenisten putkien tai endobronkiaalisten blokkereiden oikeassa asennuksessa ja paikannuksessa. VivaSight-tuotevalikoima nopeuttaa ja tehostaa yhden keuhkon ventilointia ja parantaa potilasturvallisuutta.

Lue lisää

Eritteiden hallinta

Yksi bronkoskopian yleisimmistä käyttötarkoituksista tehohoitoyksiköissä on eritteiden ja atelektaasin hallinta. Visuaalinen ohjaus aScope 4 Broncho Large -endoskoopin avulla mahdollistaa eritteiden tehokkaan ja turvallisen poistamisen vahingoittamatta bronkiaalista limakalvoa.

Lue lisää

BAL ja keuhkohuuhtelu

Kriittisesti sairaisiin potilaisiin, jotka ovat riippuvaisia mekaanisesta ventiloinnista, kohdistuu monia riskejä tehohoidon aikana.
BAL-näytteenotto on erinomainen keino oikea-aikaiseen ja tarkkaan diagnosointiin. Mutta onko taipuisa bronkoskooppi aina heti käytettävissä, kun tarvitset sellaista työvuoron aikana?

Lue lisää

Potilasvuoteen äärellä suoritettava PDT

Bronkoskoopilla ohjaus perkutaanisen trakeostomian (PDT) aikana parantaa potilasturvallisuutta. aScope 4 Broncholla on selkeitä etuja, koska uudelleen käytettäviin bronkoskooppeihin liittyvät korjauskustannukset voidaan unohtaa PDT-toimenpiteiden osalta. Lisäksi ristikontaminaation vaaraa ei ole.

Lue lisää

Harjoittelu

Laitteiden puute ja pelko kalliiden skooppijärjestelmien vahingoittumisesta tekevät intuboinnin ja bronkoskopian harjoittelusta haasteellista. Kertakäyttöistä aScope 4 Bronchoa käytettäessä ei tarvitse huolehtia laitteiden varaamisesta opetuskäyttöön tai kalliista uudelleenkäsittelyistä ja kalliista korjauksista.

Lue lisää

keyboard_arrow_up