Eritteiden hallinta

Parempaa potilaiden hoitoa kertakäyttöisellä aScope 4 Broncholla

Eritteiden ja atelektaasin hallinta

Tehohoitoyksiköissä bronkoskopian yleisimpiin käyttöaiheisiin kuuluu eritteiden ja atelektaasin hallinta. Vaikka bronkoskopia ei olekaan ensisijainen hoitomuoto keuhkohygienian rutiineissa, bronkoskopiaa harkitaan usein akuutin kollapsin tai atelektaasin aikana, johon liittyy useampi kuin yksi keuhkosegmentti. Visuaalinen ohjaus bronkoskoopin avulla on usein suositeltavaa, koska se mahdollistaa eritteiden tehokkaan ja turvallisen poistamisen vahingoittamatta bronkiaalista limakalvoa.1

Tehokas imukyky eritteiden hallintaan

aScope 4 Broncho Largen imukanavan läpimitta on jopa 2,8 mm, joten se on hyvä vaihtoehto uudelleen käytettävälle bronkoskoopille eritteiden hallinnassa.

Imin juuri aamiaisen pois miehestä, joka aspiroi viime viikolla!! Kanava toimi upeasti, ja säiliö täyttyi suurista, kiinteistä paloista tuossa tuokiossa ilman ongelmia!!

- aScope-asiakas Länsi-Australiasta

Kuusi syytä käyttää kertakäyttöisiä bronkoskooppeja tehohoitoyksiköissä

Jos taipuisaa skooppia ei ole käytettävissä, sillä voi olla traagisia seurauksia.2 Välitön saatavuus, varma steriiliys ja nopea käyttöönotto tekevät aScope 4 Bronchosta ideaalisen välineen potilasvuoteen ääressä tehtäviin toimenpiteisiin tehohoitoyksiköissä.

Parempi potilasturvallisuus

aScope 4 Broncho parantaa potilasturvallisuutta ja työnkulkua, koska se on aina tarvittaessa saatavilla.

Käyttäjäystävällinen muotoilu

aScope 4 Broncho antaa selkeät ja tarkat kuvat, ja kohteessa liikuttelu on vaivatonta ja helppoa

Steriilinä suoraan pakkauksesta

aScope 4 Broncho on kertakäyttöinen ja steriili, ei ristikontaminaation riskiä.

Yksi järjestelmä, kolme kokoa

aScope 4 Broncho -järjestelmä sisältää kolme kokoa ilman lisäkustannuksia.

Kustannustehokas

Pienet investointikustannukset: aScope 4 Broncho on kustannustehokas.

Laadukas bronkoskopia

aScope 4 Broncho antaa selkeät ja tarkat kuvat.

Viitteet

  1. A. Ernst, Introduction to Bronchoscopy, Chapter 12, pp. 115-123,  Jed A. Gorden, Bronchoscopy in the intensive care unit, Cambridge Medicine, 2009
  2. Cook TM, et al. Major complications of airway management in the UK: results of the Fourth National Audit Project of the Royal College of Anaesthetists and the Difficult Airway Society. Part 2 Intensive Care and Emergency Department. Br J Anaesth. 2011;106:632-42. 
keyboard_arrow_up