Harjoittelu

Erinomainen näkyvyys harjoittelua ja koulutusta varten

Intuboinnin ja bronkoskopian harjoittelu

Tällä hetkellä laitteiden puute ja pelko kalliiden skooppijärjestelmien vahingoittumisesta estävät intuboinnin ja bronkoskopian harjoittelun taipuisilla skoopeilla.

Harjoittelu on erittäin tärkeää

Laitteiden käytön harjoittelun puute katsottiin merkittäväksi aiheuttavaksi tai vaikuttavaksi tekijäksi heikoissa potilastuloksissa kansallisessa brittiraportissa (4th National Audit report).1

Lisäksi raportissa todettiin, että henkilöstön paremmat intubointi- ja bronkoskopiataidot voivat parantaa potilasturvallisuutta. 

Ideaalinen skooppi intuboinnin ja bronkoskopian harjoitteluun

Kertakäyttöinen taipuisa aScope 4 Broncho on edullisemmin saatavilla oleva väline taipuisalla skoopilla tehtävän intuboinnin ja bronkoskopian harjoitteluun, ja lääkärien ei tarvitse pelätä kalliiden uudelleen käytettävien skooppien vahingoittumista.

aScope 4 Bronchossa on samat ominaisuudet ja edut kuin perinteisissä bronkoskopiajärjestelmissä. Työskentelykanava ja kolme eri kokoa mahdollistavat monenlaisten bronkoskopiatoimenpiteiden harjoittelun ja koulutuksen.

Harjoittelun jälkeen bronkoskooppi voidaan hävittää, eikä kalliista korjauksesta, puhdistuksesta ja uudelleenkäsittelystä tarvitse huolehtia.

Korkean resoluution näyttöyksikkö

Ambu® aView™ on siirrettävä korkean resoluution näyttöyksikkö, joka sopii yhteen kaikkien Ambun kertakäyttöisten taipuisien skooppien ja yhden keuhkon ventilointiin käytettävien putkien kanssa.

Selkeät ja resoluutioltaan tarkat kuvat tekevät kohteessa liikuttelusta ja anatomisten maamerkkien tunnistamisesta helppoa. aScope 4 Bronchon kanssa käytettynä aView toistaa hyvin keuhkokudoksen värit.

Käyttöliittymä on intuitiivinen käyttää, ja kuvia ja videoita voidaan tallentaa myöhempää käyttöä ja arviointia varten.

Katso aView-näyttöyksikkö

 

Viitteet

  1. 4th National Audit Project of The Royal College of Anaesthetists and The Difficult Airway Society. Major complications of airway management in the United Kingdom Report and findings March 2011, Section 2, Clinical reviews
keyboard_arrow_up