Yhden keuhkon ventilointi

Visualisointi uudelle tasolle

Visualisointi hyvänä kliinisenä käytäntönä
yhden keuhkon ventiloinnissa

Kaksilumenisen putken (DLT) tai endobronkiaalisen blokkerin (EBB) asentaminen ja paikantaminen oikein voi olla haastavaa. Ei ole epätavallista, että putki on aluksi väärässä paikassa tai että se siirtyy paikoiltaan toimenpiteen aikana, ja siksi näkökontrollissa tehtävä paikanvarmennus on suositeltava käytäntö.

Visualisointi yhden keuhkon ventiloinnin aikana parantaa potilasturvallisuutta

Ambun OLV-tuotevalikoima yhden keuhkon ventilointiin sujuvoittaa kaksilumenisen putken ja bronkiaalisen blokkerin asentamisprosessia, koska visuaalinen kontrolli säilyy koko toimenpiteen ajan.

 

Sujuva tapa yhden keuhkon ventilointiin

Korkean resoluution kameralla varustettu VivaSight-DL nopeuttaa ja tehostaa kaksilumenisen putken asentamista. Jatkuva visuaalinen valvonta koko toimenpiteen aikana tarjoaa kliinisiä etuja ja parantaa potilasturvallisuutta. VivaSight-DL soveltuu vasemman- ja oikeanpuoleisiin rintakehän kirurgisiin toimenpiteisiin aivan kuin muutkin vasemmanpuoliset kaksilumeniset putket.

Väärä asemointi ja paikaltaan siirtyminen huomataan heti ja voidaan korjata reaaliaikaisen videokuvan avulla, joka välitetään Ambu® aView™ -näyttöyksikköön.

VivaSight-tuotevalikoimaan kuuluu myös VivaSight-SL, integroidulla kameralla varustettu yksilumeninen putki, sekä endobronkiaalinen blokkeri, VivaSight-EB.

Korkean resoluution näyttöyksikkö

aScope 4 Broncho- ja VivaSight-endoskoopit ovat yhteensopivia Ambu® aView™ -näyttöyksikön kanssa, joka saadaan toimintakuntoon muutamassa sekunnissa ja on intuitiivinen käyttää.

Katso tuote

aScope 4 Broncho yksinkertaistaa intubointia ja parantaa potilasturvallisuutta

aScope 4 Broncho Slim yksinkertaistaa bronkoskopiaa kaksilumenisen putken ja bronkiaalisen blokkerin asentamisen ja käytön aikana. Se on ideaalinen apuväline aina, kun bronkoskooppia tarvitaan ohjaamiseen yhden keuhkon ventilointitoimenpiteissä.

aScope 4 Broncho Slim on kertakäyttöinen, laadukas bronkoskooppi, jonka käyttö ei edellytä monimutkaisia puhdistusprosesseja ja joka minimoi ristikontaminaation vaaran parantaen potilasturvallisuutta ja työnkulun sujuvuutta.

Kevyt ja ergonominen aScope 4 Broncho Slim on miellyttävä ja helppokäyttöinen. Hyvä taipuisuus ja kärjen tarkka liike tekee navigoinnista sujuvaa ja helppoa, jolloin putki voidaan sijoittaa oikein ja asento vahvistaa.

Selvä näkyvyys

Siirrettävään aView-näyttöyksikköön yhdistettynä aScope 4 Broncho Slim välittää selkeää, tarkkaa kuvaa ja mahdollistaa valon säätämisen, jolloin kaksilumenisen putken ja endobronkiaalisen blokkerin ohjaamista ja asemointia varten on selvä näkyvyys.

 

Kuusi hyvää syytä käyttää Ambun tuotteita, kun toimenpiteenä on
Yhden keuhkon ventilointi

Visuaalinen valvonta

Nopea ja helppo yhden keuhkon ventilointi ja reaaliaikainen visuaalinen valvonta asennuksen ja koko toimenpiteen ajan.

Asennus ja asemointi

Selvitä yhden keuhkon ventilointiin liittyvät asennuksen ja paikannuksen haasteet, kuten uudelleensijoittelun tarve intuboinnin ja toimenpiteen aikana.

Parantaa potilasturvallisuutta

Parantaa potilasturvallisuutta, koska väärä asennus huomataan helposti ja voidaan korjata välittömästi.

Nopea ja tehokas

Nopeuttaa ja tehostaa keuhkojen eristämistä, koska intubointi ja sen aikainen ja jälkeinen visuaalinen vahvistaminen nopeutuu.

Vakuutta ja varmuutta

Antaa anestesialääkärille vakuutta ja varmuutta.

Ei ristikontaminaatioriskiä

Kertakäyttöinen ja steriili, ei ristikontaminaation riskiä.

keyboard_arrow_up