Ambu® aScope 4 Cysto

aScope 4 Cysto on kertakäyttöinen taipuisa endoskooppi, joka auttaa aikatauluttamaan päiväsi paremmin ja lisää tuottavuutta ilman, että työn laatu kärsii. 

Kolme tapaa, jolla aScope 4 Cysto voi auttaa teitä parantamaan tuottavuutta

Kertakäyttöskooppi aScope 4 Cysto auttaa teitä yksinkertaistamaan kliinistä työnkulkua, vapauttaa resursseja ja hoitamaan useampia potilaita koska teillä:

On aina uusi, steriili kystoskooppi valmiina käyttöön suoraan pakkauksesta

Teidän ei tarvitse siirtää toimenpiteitä sen vuoksi, että endoskoopit ovat puhdistettavana tai korjttavana

Vähentää jälleenkäsittelyyn liittyvää aikaa ja kustannuksia

Suoraviivainen toimenpide aScope 4 Cysto -ratkaisulla

Aina käytettävissä

Kertakäyttöinen aScope 4 Cysto on aina käytettävissä ja helposti mukaan otettavissa. Kystoskooppi ja Ambu® aView™ 2 Advance -näyttöyksikkö ovat kevyitä, kannettavia ja helppoja asentaa. Aseta HD-näyttöyksikkö hyvään asentoon, ota kuvia ja videota, ja käy tulokset rauhassa läpi potilaan tai kollegojen kanssa toimenpiteen jälkeen.

Erinomainen kuvanlaatu

Kun uusi kertakäyttöinen Ambu® aScope™ 4 Cysto yhdistetään kannettavaan 12,8" HD Ambu® aView™ 2 Advance -näyttöyksikköön, kuvasta tulee aina selkeä ja terävä. Kystoskooppi on kertakäyttöinen, joten se ei kulu eikä kuvanlaatu heikkene.  

Lisätietoja aView 2 Advancesta
Lisätietoja aScope 4 Cystosta

FDA:n uutistiedote uudelleenkäytettäviin urologisiin endoskooppeihin liittyvistä infektioista

Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto (FDA) tutkii lukuisia lääkintälaiteraportteja (MDR), joissa kuvataan potilasinfektioita ja muita mahdollisia uudelleenkäsiteltyihin urologisiin endoskooppeihin liittyviä kontaminaatio-ongelmia.

Lue raportti täällä

Tee aina parhaasi

Ambu® aScope™ 4 Cystolla saat selkeän ja tarkan näkymän kohteeseen ja skoopin käsitteltävyys on sujuvaa. Nämä ominaisuudet ovat aina yhtä laadukkaat, koska tähystin on jokaisessa toimenpiteessä uusi.

Lue eduista, muotoilusta ja teknisistä ominaisuuksista ja lataa tietolehtisiä ja esitteitä. Tutustu myös, miten voit kokeilla tuotetta omassa työpaikassasi.

Siirry tuotteeseen

 

Mitä urologit ajattelevat aScope™ 4 Cystoskoopista?

Ensimmäiset arviot erittäin positiivisia

Maaliskuun alun jälkeen aScopeTM 4 Cysto on otettu käyttöön yli 100 amerikkalaisessa sairaalassa vain 150 päivän aikana. Pyysimme 31 urologia kahdestatoista eri keskuksesta arvioimaan kertakäyttöisen kystoskooppimme. . 

Tämä raportti on erittäin positiivinen yhteenveto seuraavista ominaisuuksista:

  • Monitorin ja skoopin yleinen toimivuus 
  • Kuvan laatu
  • Skoopin taipuisuus

Tuotteen saama nopea hyväksyntä ja kliinisten koekäyttöjen positiiviset tulokset puoltavat etuja, joita kertakäyttökystoskoopin käytön aloittavat urologit pääsevät hyödyntämään. 

LATAA RAPORTTI

Tieteellisiä konferenssipostereita

Nämä Ambun tuottamat ja EUGA 2020 jakamat ei-vertaisarvioidut posterit antavat nopean yleiskatsauksen urologeille liittyen kertakäyttökystoskooppien käyttöön.

EUGA
Tulokset:
Markkinoiden valmius
Eurooppalaiset urologit osoittivat kiinnostusta siirtyä monikäyttöisistä kertakäyttöisiin kystoskooppeihin. 
Katso posteri

EUGA
Tulokset:
Ristikkäiskontaminaatio
Lähes puolet 150 urologista oli huolissaan monikäyttö kystoskooppeihin liittyväsät potilasristikkäiskontaminaatioriskistä. 
Katso posteri

EUGA
Tulokset:
Pullonkaulat 
89 urologia 105stä osallistujasta raportoi joutuvansa odottamaan puhdasta kystoskooppia potilaiden välillä ja suurin osa raportoi kuvan laadun heikkenemisestä ajan oloon.
Katso posteri

UAA
Monikäyttö kystoskooppien huomioita Japanista
Suurin osa 53sta Japanilaisesta urologista oli kokenut huolintaongelmia ja lähes joka kolmannella oli ollut saatavuus ongelmia.
Katso posteri

The first three posters above are based on a survey conducted among 105 urologists divided evenly in the UK, Germany and France. Poster 4 surveyed 53 Japanese urologists. They were a part of the program at EUGA 2020 and UAA 2020.

ISPOR
Poster: Cystoscopy device-associated adverse events
Thematization analysis: Most common adverse events related to patient infection and positive microbiological tests
See poster

Tietoa Ambusta

Kertakäyttöiseen endoskopiaan keskittyminen tuo tulosta

Ambu toi vuonna 2009 markkinoille maailman ensimmäisen kertakäyttöisen taipuisan bronkoskoopin, Ambu® aScope:n, ja nykyisin kertakäyttöisiä endoskooppejamme käytetään yli 600 000 kappaletta yli 3 500 sairaalassa. aScope 4 Cysto perustuu tähän kymmenvuotiseen kokemukseen ja osaamiseen.

Edistyksellisissä tuotantolaitoksissamme työskentelee taitavaa henkilökuntaa, joka osaa valmistaa laadukkaita kertakäyttöisiä endoskooppeja, ja noin 20 prosenttia kertakäyttöisten endoskooppien tuotosta ohjataan takaisin tuotekehitykseen.

Vahva keskittyminen kertakäyttöisiin tuoteinnovaatioihin ja läheinen yhteistyö terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tuottaa jatkuvasti erinomaisia tuloksia.

keyboard_arrow_up