Ota aikataulutus haltuun ja lisää tuotavuutta

Ambu® aScope 4 Cysto

Ambu aScope 4 Cysto on steriili kertakäyttöinen taipuisa endoskooppi, joka auttaa lisäämään tuottavuutta ilman, että työn laadusta tarvitsee tinkiä.

KATSO TUOTE

aScope 4 Cysto auttaa nostamaan tuottavuutta kolmella tavalla

Kertakäyttöisen aScope 4 Cyston avulla työnkulku selkeytyy ja resursseja vapautuu, jolloin pystyt hoitamaan useampia potilaita, sillä:

Käytössäsi on aina uusi steriili, kertakäyttöinen kystoskooppi suoraan pakkauksesta

Toimenpiteitä ei tarvitse siirtää siksi, että kaikki endoskoopit ovat puhdistettavina tai korjattavina

Uudelleenkäsittelyyn ei kulu aikaa tai rahaa.

Uusi kystoskooppi jokaiseen toimenpiteeseen

Ambu aScope 4 Cysto takaa selkeät ja tarkat kuvat sekä sujuvan käsittelyn kohteessa, ja ominaisuudet ovat aina yhtä laadukkaat, koska tähystin on jokaisessa toimenpiteessä uusi.

Lue eduista, muotoilusta ja teknisistä ominaisuuksista ja lataa tietolehtisiä ja esitteitä. Tutustu myös, miten voit kokeilla tuotetta omassa työpaikassasi.

Siirry tuotteeseen

Suoraviivainen toimenpide aScope 4 Cysto -ratkaisulla

Aina käytettävissä

Kertakäyttöinen aScope 4 Cysto on aina käytettävissä ja helposti mukaan otettavissa. Kystoskooppi ja Ambu® aView™ 2 Advance -näyttöyksikkö ovat kevyitä, kannettavia ja helppoja asentaa. Aseta HD-näyttöyksikkö hyvään asentoon, ota kuvia ja videota, ja käy tulokset rauhassa läpi potilaan tai kollegojen kanssa toimenpiteen jälkeen.

Erinomainen kuvanlaatu

Kun uusi kertakäyttöinen Ambu® aScope™ 4 Cysto yhdistetään kannettavaan 12,8" HD Ambu® aView™ 2 Advance -näyttöyksikköön, kuvasta tulee aina selkeä ja terävä. Kystoskooppi on kertakäyttöinen, joten se ei kulu eikä kuvanlaatu heikkene.  

Lisätietoja aView 2 Advancesta
Lisätietoja aScope 4 Cystosta

keyboard_arrow_up