Ambu® IV Trainer

 • Realistista harjoittelua
 • Vaihdettava iho ja suonet
 • Indikaattoripaneeli

Ambu IV Trainerilla harjoitellaan kanyylien ja katetrien asettamista, nesteinfuusion ja lääke-injektion antoa, verinäytteiden ottoa sekä pulssin mittaamista.

OMINAISUUDET

Ambu IV Trainer on todentuntuinen harjoitteluväline. Erityisessä muotoilussa on kolme laskimoa ja yksi valtimo. Radialispulssia voidaan simuloida manuaalisesti, ja se tuntuu IV-käsivarren ranteessa.

Vaihdettava iho ja vaihdettavat suonet on valmistettu lateksista. Reiät sulkeutuvat lävistyksen jälkeen, joten harjoituskäsivarren käyttöikä on pitkä. Ranne liikkuu ja käsivarsi kiertyy, joten kättä voidaan taivuttaa luonnolliseen asentoon katetria kämmenselkään asennettaessa.

Nestesäiliö on harjoituskäsivarren sisällä, joten erillistä tilaa vievää säiliötä ei tarvita. Venttiilijärjestelmä vähentää ilmataskujen muodostumista verisuoniin. Monikäyttöinen kantokotelo toimii sekä pestävänä alustana että suojaavana kantolaukkuna. Siinä on myös kiinnike, johon infuusioteline voidaan asentaa helposti. Indikaattoripaneeli antaa tietoja jokaisesta verisuonesta. Opiskelija saa välittömän palautteen esimerkiksi siitä, onko infuusio tehty oikein. 

  Tekniset tiedot

  Yksityiskohtaisia lisätietoja on tuote-esitteissä.

  Mitat

  75 x 15 x 11 cm

  Paino

  3 kg

  Varaosat

  Tarjoamme 9 Varaosat tälle tuotteelle

  Ladattavat materiaalit

  Datasheets

  file_download Ambu® I.V. Trainer Datasheet
  (195,18 KB - pdf)

  Sparepart Drawings

  file_download Ambu IV Trainer Spareparts & Accessories
  (1,15 MB - pdf)

  Supplementary Information

  file_download Symbol Explanation
  (1,22 MB - pdf)
  file_download Reach document for Training Manikins
  (232,34 KB - pdf)

  November 2017

  keyboard_arrow_up