Kestävä kehitys

Ambu on sitoutunut kestävään kehitykseen liiketoimintastrategiansa ja yritysarvojensa kautta sekä sitoutumalla YK:n Global Compact -aloitteeseen.

Ambun sitoumus kestävään kehitykseen

Ambulla on yli 80 vuoden kokemus, ja visionamme on pelastaa henkiä ja parantaa potilaiden hoitoa. Haluamme tarjota parhaita tuotteita asiakkaillemme ja sitä kautta potilaille kaikkialla maailmassa. Ambu on aina ollut kestävään kehitykseen keskittyvä yritys, ja pyrkimyksenämme on tuottaa aitoa arvoa koko yhteiskunnassa tuotteidemme avulla. Kestävän kehityksen menettelymme perustuvat YK:n Global Compact -aloitteeseen ja tukevat YK:n kestävän kehityksen tavoitteita.

YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden mukainen työ

YK:n Global Compact -aloitteen allekirjoittajana toimimme neljän ihmisoikeuksia, työntekijöden oikeuksia, ympäristöä ja korruption vastaista toimintaa koskevan periaatteen mukaisesti ja edistämme YK:n kestävän kehityksen tavoitteita (SDG). Panostamme erityisesti tavoitteisiin "terveyttä ja hyvinvointia", "sukupuolten tasa-arvo", "edullista ja puhdasta energiaa", "ihmisarvoista työtä ja talouskasvua", "vastuullista kuluttamista" ja "ilmastotekoja" (SDG 3, 5, 7, 8, 12 ja 13).

Tutustu Ambun kestävään kehitykseen

 

Ympäristövaikutukset
Ambu on kertakäyttöisten lääkinnällisten laitteiden maailmanlaajuinen toimittaja ja innovatiivisten kertakäyttöisten endoskooppien suurin toimittaja, joten se tuntee vastuuta kestävän kehityksen mukaisten käytäntöjen ja tavoitteiden laatimisesta.

Lue lisää ympäristövaikutuksistamme

Kestävä kehitys
Lue lisää kestävään kehitykseen liittyvistä toimistamme, strategiastamme, käytännöistämme ja liiketoiminnan etiikastamme yrityksemme verkkosivuilta ambu.com.

Lue lisää

 

Lue uusin vastuullisuusraporttimme

Lataa uusin vastuullisuusraporttimme, niin saat lisätietoja kestävän kehityksen toiminnastamme ja aloitteistamme.

Lataa raportti

keyboard_arrow_up