Me olemme Ambu

Olemme yhtä kuin 4500 omistautunutta ihmistä.
Visiomme: Henkien pelastaminen ja potilaiden hoidon parantaminen.​
Tehtävämme: Tarjota asiakkaillemme innovatiivisia ratkaisuja, jotka optimoivat työnkulkua, hillitsevät kustannuksia ja parantavat potilaiden hoitoa.

Kertakäyttöisten laitteiden käytön edistäjä

Miljoonat potilaat ja terveydenhuollon ammattilaiset ympäri maailman luottavat tuotteidemme toimintaan ja suorituskykyyn. Olemme omistautuneet potilasturvallisuuden parantamiseen, ja haluamme edistää kertakäyttöisten laitteiden käyttöä.

Pyrkimyksistämme on syntynyt keksintöjä aina alkuaikojen Ambu® Bag™ -elvytyspalkeesta ja legendaarisista BlueSensor™ -elektrodeista uusimpiin mullistaviin ratkaisuihimme, joista yksi esimerkki on aScope™ – maailman ensimmäinen kertakäyttöinen taipuisa endoskooppi. Sitoumuksemme uusien ideoiden ja erinomaisen palvelun tarjoamiseen asiakkaillemme on tehnyt Ambusta yhden maailman tunnetuimmista lääketieteellisen alan yrityksistä. 

Ambu noteerataan Kööpenhaminan NASDAQ OMX -pörssissä. 

Erikoistumisalueemme

Ambun uraauurtavista innovaatioista on jo vuodesta 1937 lähtien syntynyt tehokkaita terveydenhuollon ratkaisuja. Luomme ratkaisuja kolmella erikoistumisalueellamme.

Visualisointi

Onnistunut ilmatien hallinta voi ratkaista tilanteen elämän ja kuoleman välillä. Lääkärillä voi olla vastassa rutiininomainen tai vaikea ilmatie, yhden keuhko ventilointi tai potilasvuoteen äärellä suoritettava tehohoidon bronkoskopia. Näissä kaikissa uuden sukupolven kertakäyttöisillä visualisointilaitteillamme on tärkeä rooli lääkärin työn onnistumisessa. 

Anestesia

Ambu muutti hengenpelastuksen historian lopullisesti kehittämällä vuonna 1956 ensimmäisen itsestään täyttyvän elvytyspalkeen, joka tunnetaan nimellä Ambu bag. Omistaudumme edelleen yli puoli vuosisataa myöhemmin sellaisten innovatiivisten tuotteiden kehittämiseen, jotka auttavat pelastamaan henkiä ja yksinkertaistavat anestesialääkäreiden työnkulkua potilaita hyödyttäen.

Potilaan valvonta ja diagnostiikka

Tanskalainen insinööri nimeltä Jan Rasmussen tunnisti vuonna 1971 tarpeen tuottaa biosignaalien luotettavia seurantoja. Olemme siitä lähtien toimineet tienraivaajina korkealaatuisten ja tarkan diagnoosin varmistavien kertakäyttöisten elektrodien muotoilussa ja kehityksessä. Ambu vastaa tarpeisiisi tarjoamalla kattavan valikoiman elektrodeja erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Toimipisteemme

Ambun pääkonttori sijaitsee Ballerupissa Kööpenhaminan lähellä. Kartalla näkyvät tuotannon, tuotekehityksen, jakelun ja myynnin toimipisteemme.

Ambu numeroina

(tilikausi 2019/20)

3567 m

liikevaihto (DKK)

26%

orgaaninen kasvu

84

vuotta alalla

4500

työntekijää

Mihin me uskomme

"Ideas that work for life" on enemmän kuin motto, se liittyy kaikkeen mitä teemme.

Ideat

Jalostamme ideoita, jotka ovat peräisin upeasta yhteistyöstämme terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ympäri maailmaa.

Työ

Tarjoamme tehokkaita kertakäyttöisiä laitteita, jotka vaikuttavat perustavanlaatuisesti työntekoon

Elämäntapa

Tiivis suhde, jossa jaetaan osaamista ja tuotetaan mahtavia uusia ideoita

Arvomme

Kolme tärkeää arvoamme kuvastavat Ambun ydinvahvuuksia. Ne ovat yrityskulttuurimme ja päätöksentekomme perustana ja heijastavat Ambun parhaita puolia. 

Nopeita tuloksia

Keskitymme tuloksiin ja nopeaan, hajautettuun päätöksentekoon. 

Yhteistyö

Työtapamme perustuu vahvaan yhteistyöhön, luottamukseen ja inklusiivisuuteen.

Rehellisyys

Rehellisyys ja luottamus ohjaa meitä tekemään oikeita ratkaisuja meidän ja koko maailman kannalta.

keyboard_arrow_up