FOREVER FORWARD

Vapautamme kertakäyttöisten laitteiden tehon

Miljoonat potilaat ja terveydenhuollon ammattilaiset ympäri maailman luottavat tuotteidemme toimintaan ja suorituskykyyn. Pyrkimyksistämme on syntynyt keksintöjä aina alkuaikojen Ambu Bag -elvytyspalkeesta ja legendaarisista BlueSensor-elektrodeista uusimpiin mullistaviin ratkaisuihimme, joista yksi esimerkki on aScope – maailman ensimmäinen kertakäyttöinen taipuisa endoskooppi. Olemme maailman suurin ja innovatiivisin kertakäyttöisten endoskooppien toimittaja.

Kertakäyttöisen endoskopian johtaja

Suurin
Tänä vuonna olemme myyneet yli 1,5 miljoonaa kertakäyttöistä endoskooppia eli enemmän kuin muut kertakäyttöisten endoskooppien toimittajat yhteensä. 

Kattavin tarjonta
Tarjoamme ratkaisuja pulmonologiaan, ortorinolaryngologiaan, gastroenterologiaan ja urologiaan.  

Innovatiivisin
450 asiantuntijan tiimimme on suurin kertakäyttöisten tuotteiden R&D-tiimi maailmassa.

 

Ambu noteerataan Kööpenhaminan NASDAQ OMX -pörssissä.

Ambu on edennyt nopeasti jo yli 80 vuoden ajan


Innovoimme uskomattoman nopeasti
Optimoimme terveydenhuollon työnkulkuja ja kustannuksia
Kasvamme - yli 4 500 potilaiden hoidolle ja ihmishenkien pelastamiselle omistautunutta työntekijää

ja olemme vasta pääsemässä vauhtiin.

Erikoistumisalueemme

Ambun uraauurtavista innovaatioista on jo vuodesta 1937 lähtien syntynyt tehokkaita terveydenhuollon ratkaisuja. Luomme ratkaisuja kolmella erikoistumisalueellamme.

Visualisointi

Onnistunut ilmatien hallinta voi ratkaista tilanteen elämän ja kuoleman välillä. Lääkärillä voi olla vastassa rutiininomainen tai vaikea ilmatie, yhden keuhko ventilointi tai potilasvuoteen äärellä suoritettava tehohoidon bronkoskopia. Näissä kaikissa uuden sukupolven kertakäyttöisillä visualisointilaitteillamme on tärkeä rooli lääkärin työn onnistumisessa. 

Anestesia

Ambu muutti hengenpelastuksen historian lopullisesti kehittämällä vuonna 1956 ensimmäisen itsestään täyttyvän elvytyspalkeen, joka tunnetaan nimellä Ambu bag. Omistaudumme edelleen yli puoli vuosisataa myöhemmin sellaisten innovatiivisten tuotteiden kehittämiseen, jotka auttavat pelastamaan henkiä ja yksinkertaistavat anestesialääkäreiden työnkulkua potilaita hyödyttäen.

Potilaan valvonta ja diagnostiikka

Tanskalainen insinööri nimeltä Jan Rasmussen tunnisti vuonna 1971 tarpeen tuottaa biosignaalien luotettavia seurantoja. Olemme siitä lähtien toimineet tienraivaajina korkealaatuisten ja tarkan diagnoosin varmistavien kertakäyttöisten elektrodien muotoilussa ja kehityksessä. Ambu vastaa tarpeisiisi tarjoamalla kattavan valikoiman elektrodeja erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Toimipisteemme

Ambun pääkonttori sijaitsee Ballerupissa Kööpenhaminan lähellä. Kartalla näkyvät tuotannon, tuotekehityksen, jakelun ja myynnin toimipisteemme.

Ambu numeroina

(tilikausi 2019/20)

3567 m

liikevaihto (DKK)

26%

orgaaninen kasvu

84

vuotta alalla

4500

työntekijää

Arvomme

Kolme tärkeää arvoamme kuvastavat Ambun ydinvahvuuksia. Ne ovat yrityskulttuurimme ja päätöksentekomme perustana ja heijastavat Ambun parhaita puolia. 

Nopeita tuloksia

Keskitymme tuloksiin ja nopeaan, hajautettuun päätöksentekoon. 

Yhteistyö

Työtapamme perustuu vahvaan yhteistyöhön, luottamukseen ja inklusiivisuuteen.

Rehellisyys

Rehellisyys ja luottamus ohjaa meitä tekemään oikeita ratkaisuja meidän ja koko maailman kannalta.

keyboard_arrow_up