FOREVER FORWARD

Vapautamme kertakäyttöisten laitteiden tehon

Miljoonat potilaat ja terveydenhuollon ammattilaiset ympäri maailman luottavat tuotteidemme toimintaan ja suorituskykyyn. Pyrkimyksistämme on syntynyt keksintöjä aina alkuaikojen Ambu Bag -elvytyspalkeesta ja legendaarisista BlueSensor-elektrodeista uusimpiin mullistaviin ratkaisuihimme, joista yksi esimerkki on aScope – maailman ensimmäinen kertakäyttöinen taipuisa endoskooppi. Olemme maailman suurin ja innovatiivisin kertakäyttöisten endoskooppien toimittaja.

Ambu noteerataan Kööpenhaminan NASDAQ OMX -pörssissä.

Johtaja kertaluonteisessa endoskopiassa

Suurin

Tänä vuonna olemme myyneet yli 1,5 miljoonaa kertakäyttöistä endoskooppia, mikä on enemmän kuin kaikki muut kertakäyttöiset endoskopiayritykset yhteensä.

Kattavin innovatiivisten kertakäyttöisten endoskooppien tarjonta

Tarjoamme ratkaisuja pulmonologiaan, otorhinolaryngologiaan, gastroenterologiaan ja urologiaan älykkäällä, toiminnallisella suunnittelulla. Vuonna 2021 Ambu® aScope™ 4 Cysto ja Ambu® aScope™ Duodeno palkittiin Red Dot Award for Product Design -palkinnolla. Jälkimmäinen tuote voitti myös Innovatiiviset tuotteet -palkinnon. Ambu® aScope™ 4 Broncho Sampler Set voitti Danish Design Award -palkinnon vuonna 2021.

Innovatiivisin yritys kertakäyttöisissä laitteissa

Meillä on maailman suurin tiimi, jossa on yli 450 omistautunutta insinööriä T&K-tiimissämme, jotka tekevät tutkimusta kertakäyttöisen käytön alalla.

Vuonna 2021 Frost & Sullivan nimesi meidät innovatiivisimmaksi endoskooppiyritykseksi, ja vuonna 2022 liityimme Fast Companyn luetteloon maailman kymmenestä innovatiivisimmasta lääkinnällisten laitteiden yrityksestä.

Ambu on edennyt nopeasti jo yli 80 vuoden ajan


Innovoimme uskomattoman nopeasti
Optimoimme terveydenhuollon työnkulkuja ja kustannuksia
Kasvamme - yli 4 500 potilaiden hoidolle ja ihmishenkien pelastamiselle omistautunutta työntekijää

ja olemme vasta pääsemässä vauhtiin.

Erikoistumisalueemme

Ambun uraauurtavista innovaatioista on jo vuodesta 1937 lähtien syntynyt tehokkaita terveydenhuollon ratkaisuja. Luomme ratkaisuja kolmella erikoistumisalueellamme.

Visualisointi

Onnistunut ilmatien hallinta voi ratkaista tilanteen elämän ja kuoleman välillä. Lääkärillä voi olla vastassa rutiininomainen tai vaikea ilmatie, yhden keuhko ventilointi tai potilasvuoteen äärellä suoritettava tehohoidon bronkoskopia. Näissä kaikissa uuden sukupolven kertakäyttöisillä visualisointilaitteillamme on tärkeä rooli lääkärin työn onnistumisessa. 

Anestesia

Ambu muutti hengenpelastuksen historian lopullisesti kehittämällä vuonna 1956 ensimmäisen itsestään täyttyvän elvytyspalkeen, joka tunnetaan nimellä Ambu bag. Omistaudumme edelleen yli puoli vuosisataa myöhemmin sellaisten innovatiivisten tuotteiden kehittämiseen, jotka auttavat pelastamaan henkiä ja yksinkertaistavat anestesialääkäreiden työnkulkua potilaita hyödyttäen.

Potilaan valvonta ja diagnostiikka

Tanskalainen insinööri nimeltä Jan Rasmussen tunnisti vuonna 1971 tarpeen tuottaa biosignaalien luotettavia seurantoja. Olemme siitä lähtien toimineet tienraivaajina korkealaatuisten ja tarkan diagnoosin varmistavien kertakäyttöisten elektrodien muotoilussa ja kehityksessä. Ambu vastaa tarpeisiisi tarjoamalla kattavan valikoiman elektrodeja erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Toimipisteemme

Ambun pääkonttori sijaitsee Ballerupissa Kööpenhaminan lähellä. Kartalla näkyvät tuotannon, tuotekehityksen, jakelun ja myynnin toimipisteemme.

Ambu numeroina

(tilikausi 2019/20)

3567 m

liikevaihto (DKK)

26%

orgaaninen kasvu

84

vuotta alalla

4500

työntekijää

Arvomme

Kolme tärkeää arvoamme kuvastavat Ambun ydinvahvuuksia. Ne ovat yrityskulttuurimme ja päätöksentekomme perustana ja heijastavat Ambun parhaita puolia. 

Nopeita tuloksia

Keskitymme tuloksiin ja nopeaan, hajautettuun päätöksentekoon. 

Yhteistyö

Työtapamme perustuu vahvaan yhteistyöhön, luottamukseen ja inklusiivisuuteen.

Rehellisyys

Rehellisyys ja luottamus ohjaa meitä tekemään oikeita ratkaisuja meidän ja koko maailman kannalta.

keyboard_arrow_up