SAIRAALAYMPÄRISTÖ

Tehohoitoyksikkö

Ambu on luotettava tehohoidon kumppanisi. Ajan säästäminen ja ristikontaminaatiovaaran pienentäminen ovat erittäin tärkeitä niin kriittisissä tilanteissa kuin päivittäisissä hoitorutiineissakin. Siksi pyrimme kehittämään tuotteita, jotka toimivat juuri niin: säästävät aikaa ja pienentävät ristikontaminaation riskiä, ja SPUR-elvytyspalje on tästä yksi esimerkki.


Tehohoitoyksikkö

Jo yli puoli vuosisataa sitten Ambu keksi ensimmäisen itsestään täyttyvän elvytyspalkeen: niin sanotun Ambu Bagin. Omistaudumme edelleen sellaisten innovatiivisten tuotteiden kehittämiseen, jotka auttavat pelastamaan henkiä ja helpottavat tehohoidon lääkäreiden ja hoitajien työtä.

Ambulla on runsas valikoima tuotteita tehohoitoon – korvaamaton SPUR-elvytyspalje, ainutlaatuinen elektrodivalikoimamme ja innovatiivinen, kertakäyttöinen taipuisa intubointiskooppi turvalliseen ja helppoon valvontaan potilasvuoteen äärellä tehtävien trakeostomiatoimenpiteiden aikana. Kertakäyttöisinä tuotteina ne kaikki säästävät kallisarvoista aikaa kriittisissä tilanteissa ja minimoivat ristikontaminaation riskin – eli vastaavat tärkeisiin tarpeisiin.

keyboard_arrow_up