SAIRAALAYMPÄRISTÖ

Vastasyntyneidenosasto

Ambu on luotettava vastasyntyneiden hoitokumppani. Vastasyntynyt on potilaana erityisen hauras ja herkkä. Kaikki vastasyntyneiden hoitoon tarkoitetut tuotteet ovat yhtä laadukkaita ja luotettavia kuin aikuisille tarkoitetut, ja lisäksi niissä otetaan huomioon vastasyntyneiden haavoittuvuus ja herkkyys. Esimerkki tällaisesta tuotteesta on Ambu Mark IV vauvan elvytyspalje.


Vastasyntyneidenosasto

Jo yli puoli vuosisataa sitten Ambu keksi ensimmäisen itsestään täyttyvän elvytyspalkeen: niin sanotun Ambu Bagin. Omistaudumme edelleen sellaisten innovatiivisten tuotteiden kehittämiseen, jotka auttavat pelastamaan ihmishenkiä ja helpottavat vastasyntyneitä hoitavien lääkäreiden ja hoitajien työtä. 

Ambulla on runsaasti tuotteita vastasyntyneiden hoitoon, aina välttämättömästä SPUR-elvytyspalkeesta kardioelektrodeihin. Vastasyntyneille tarkoitetut EKG-elektrodit on suunniteltu kestämään sairaalan vaativimpiin kuuluvan ympäristön olosuhteita: keskoskaapin 38 °C:n kuumuutta ja 80 %:n kosteutta. Silti elektrodit ovat hellävaraisia keskosvauvan herkälle iholle.  Kertakäyttöisinä tuotteina ne kaikki säästävät kallisarvoista aikaa kriittisissä tilanteissa ja minimoivat ristikontaminaation riskin – eli vastaavat tärkeisiin tarpeisiin.

Koulutustarkoituksiin tarkoitettu Ambu Baby on ulkoasultaan ja toiminnoiltaan uskomattoman aidon tuntuinen. Ventilointi onnistuu vain, kun pää on oikeassa asennossa. Nämä ominaisuudet auttavat terveydenhuoltohenkilöstöä saavuttamaan tarvittavan varmuuden elintoimintojen tukemiseen oikeiden vauvojen hoidossa.

keyboard_arrow_up